Garantie

De WobL horloges zijn vervaardigd volgens hoge standaarden en alle onderdelen zijn met grote zorg gemonteerd en getest. De WobL horloges zijn gegarandeerd tegen alle gebreken voor een periode van 6 maanden vanaf de datum van aankoop. De garantie geldt echter niet voor schade door ongelukken, nalatigheid, misbruik, contact met chemische producten, zware magnetische invloeden of heftige schokken. 

De WobL horloges zijn (tot op zekere hoogte) schokbestendig, niet krasbestendig. De buitenkant kan dus beschadigen, dit valt niet onder de garantie. De trilfunctie van het horloge verbruikt meer stroom dan normale horloge functies. Als de trilfunctie gebruikt wordt zal de batterij 2 tot 4 maanden meegaan. Als de batterij van het horloge bijna op is kan het display het blijven doen, maar zullen functies zoals de trilfunctie niet meer functioneren. Het WobL horloge is slechts een hulpmiddel. Vertrouw dus nooit blind op het functioneren ervan.

WOBL IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE SPECIALE, INCIDENTELE, OF GEVOLGSCHADE.

BELANGRIJK - niet onder de garantie vallen: 1. Accu's, bandjes en het scherm. 2. schade die wordt veroorzaakt ongelukken, botsen, misbruik, onjuiste vervanging van de batterij of het nalaten van normaal onderhoud.

Het traditionele WobL is waterbestendig (3 ATM) en is bestand tegen per ongeluk spatten of regen, maar is niet geschikt om te zwemmen of andere manieren volledig onder te dompelen.
Het WobL+ horloge is waterproof (10 ATM) en is bestand tegen per ongeluk spatten of regen, is ook geschikt om te zwemmen of andere manieren volledig onder te dompelen.

Indien wordt vastgesteld dat uw traditionele WobL horloge is beschadigd door water zal de garantie vervallen.

Bij schade aan de buitenzijde van het WobL+ horloge kan de waterdichtheid niet meer gegarandeerd worden
Indien wordt vastgesteld dat uw WobL+ horloge aan de buitenzijde is beschadigd en is beschadigd door water zal de garantie vervallen.

Als uw horloge binnen de garantietermijn defect raakt en dan kunt contact met ons opnemen per e-mail. U zal gevraagd worden het horloge inclusief aankoopbewijs naar ons op te sturen inclusief een korte beschrijving van het defect. Als wordt vastgesteld dat het horloge binnen de garantietermijn van 6 maanden na aankoop buiten uw schuld om defect is geraakt, dan zal het horloge kosteloos worden vervangen. Verzendkosten of enige andere kosten worden niet vergoed. Als wordt vastgesteld dat het horloge normaal functioneert en geen gebreken heeft die binnen de garantie vallen, zal het aan de klant worden teruggestuurd. Voor normale slijtage of schade door eigen toedoen wordt geen garantie toegepast.